У світі існує безліч незвичайних рецептів, про існування яких люди навіть не здогадуються. Сьогодні ми вам розповімо про один з таких.

Люди на кухні постійно експериментувати, адже хочуть здивувати сім'ю, гостей, і себе в першу чергу. Так і виходять страви і напої, про які раніше навіть подумати було страшно.

Вино з картоплі, фото: скріншот з відео

Як вам, наприклад, вино з картоплі. Мало хто знає, що з неї можна зварити вино, яке, цілком непогане на смак. І прийшов цей метод, як відзначають експерти, з Білорусі. Це стародавній звичай, який зберігся донині.

Після Другої світової війни не було цукру і дріжджів, так як була розруха, і бідність. Для приготування горілки використовували торішню, заморожену картоплю, в якій міститься крохмаль.

Популярні новини зараз

"В Україні почнуть призивати в армію навіть школярів", або що цього разу вигадала російська пропаганда

Слава Дьомін зізнався, що його рідна мати подала на нього до суду і вимагає аліментів: "Краще б ці гроші пішли на онука"

Головні новини за 27 червня: "пробудження" Софії Ротару, атака на ТРЦ у Кременчуці та Цимбалюк у ролі "Холостяка"

Колишня підопічна Потапа Мішель Андраде залишилася з розбитим серцем після невдалого роману: "Було важко"

Показати ще

Вино з картоплі, фото: скріншот з відео

Брати потрібно дрібні плоди, і тримати в холодному погребі, щоб вона стала від морозу солодкої, і після цього починали робити брагу в самогонних апаратах.

Вино зробити досить просто, всього лише потрібно:

  • Кілограм картоплі;
  • Кілограм цукру;
  • Лимон;
  • Апельсин;
  • Десертна ложка імбиру і дріжджів.

Далі варимо вимитий, але не очищену картоплю, аж до розм'яклого стану, після чого процідити через грубе полотно.

домашнє вино, скріншот з відео

У цей відвар додати імбир і порізані на скибочки апельсин і лимон. Далі потрібно додати розведені у воді дріжджі, і через 2-3 години 500 грам цукру. Цукор, що залишився додаємо ще через три дні.

Келих вина, фото: pixabay

Через кілька тижнів вино перебродить, і можна буде розлити його в темні пляшки.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.ua, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію.Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів.