Кухня - сакральне місце, в якому повинен панувати порядок і затишок. У минулі часи до цієї частини будинку ставилися з особливим трепетом і намагалися позбавлятися від речей, які мають негативну енергетику.

Щоб у вашому будинку нічого не заважало процвітанню і проникненню позитивної енергетики, варто позбутися від цих предметів:

Битий посуд

Зберігання битого посуду на кухні перешкоджає появі в житті позитивних моментів. До того ж це і небезпечно, адже ним можна порізатися.

Пляшка

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Порожні баночки і різні ємності, які не використовують не тільки займають місце, але і притягують непрятності. Тим, хто не хоче залишитися без грошей, повинні пам'ятати просте правило: ніяких порожніх пляшок на столі.

Кілька потрібних ємностей можна відправити в шафу, попередньо засипавши в них трохи солі, яка нейтралізує запахи, а також не дозволить грошам витікати з дому.

кухня, фото Pxhere

Зіпсовані продукти

На кухні не місце зіпсованим продуктам, тому регулярно перебирайте їх. Тому що цвіль і інші неприємності в їжі можуть стати причиною отруєння і накликати біду на рідних.

Брудний посуд

Залишати на столі або в раковині брудний посуд - до неприємностей. Брудне обов'язково потрібно мити, що не позбавити себе благополуччя і процвітання.

Зіпсована побутова техніка і начиння

Зламана побутова техніка та інші речі не тільки займають місце, але і накопичують пил і бруд. Від них потрібно позбавлятися, щоб звільнити місце для важливих і потрібних речей, а також не залучати неприємності в будинок.

Кухонні лайфхаки, фото GettyImages

Непотрібні подарунки

Милі фігурки або інші дрібниці можуть принести проблеми якщо на них наклали порчу або прокляття. Подібні речі варто прибрати зі свого будинку. Також не потрібно зберігати на кухні те, що викликає роздратування. Готувати потрібно в приємній обстановці і без подразників, інакше господині можуть передати свій негатив всім домочадцям.

Годинники

Звичайно, годинник - необхідна річ, але якщо вони перестали ходити, то від них краще позбутися, або полагодити, або повісити нові. Зупинився час не обіцяє нічого хорошого нікому з членів сім'ї, залучаючи неминучі біди на членів сім'ї.

Годинник уніан

Засоби для прибирання

На кухні часто зберігають віники і ганчірки, призначені для прибирання, але не всі знають, що брудні і старі предмети притягують злидні і неприємності. Будь-яка річ повинна виглядати охайно і замінюватися, якщо прийшла в непридатність.

Сухі квіти

Прикрашати загиблими квітами кухню або будинок - погана ідея. Висохлі квіти не несуть позитивної енергетики, і від них краще позбутися.

Нагадаємо, раніше Про що розкажуть родимки на вашому тілі: таємні знаки багатства і успіху кожної людини

Як повідомляє портал «Знай.иа» Номер квартири і доля людини: як цифри на двері впливають на досягнення і удачу в житті

Також «Знай.иа " писав, що Прикмети на гроші і благополуччя: 6 способів назавжди забути про бідність