Учасник гурту «Авіатор» Андрій Сторож у програмі «Карабас.LIVE» прокоментував інформацію про гастрольний тур колективу під час карантинних обмежень.

«Ми так називаємо тур загально, тому що під час пандемії будь-яких виїзд – це для нас тур. Звичайно, в рамках нашого великого туру, який ми планували, це неможливо організувати по всім відомим причинам. Тому ми зараз просто катаємось, концерти і все таке інше», - сказав він.

Стосовно спільного туру з Анною Добриднєвою він сказав: «Це те що було, є і залишається на цей рік або на наступний рік. Ця ідея з Анею Добриднєвою здійснити великий тур – вона на рівні ідеї поки що».

Останнім часом колектив створив багато пісень у співпраці з іншими музикантами.

«Ми давно хотіли колаборацію з кимось, вже років 15 її собі загадували. І тут за останніх чотири роки два дуети у нас: із Боженою Дар і Анею Добриднєвою. Вони дійсно виникли спонтанно. Довгий час не було, і тут зразу два дуети, якими ми дуже пишаємось», - сказав Сторож.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Дмитро Тодорюк розповів, як прийшла ідея дуету з Боженою Дар.

«Зазвичай пісні, які ми беремо у дует, Андрій пише на продаж і не хоче мені показувати. Я кажу: «Давай, став». – «Та ні, це тобі буде нецікаво, давай наступну!». Зазвичай, коли Андрій ставить свій трек, відчувається, що це могла б бути дуже потужна дуетна пісня. І вже потім ми з Боженою одразу дійшли згоди, що це міг б бути гарний дует. Тому що ця пісня «Наречена» написана, в принципі, виключно для неї. Вона в альбомі і сольно, і разом з нами як екстра», - розповів Тодорюк.

Як повідомляв Знай.ua, Купцова заявила, що не має жодної пісні, яка прийшла до неї випадково.

Також Знай.ua повідомляв, що Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».