Оля Полякова постала в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Дівчина є детективом в популярному шоу"Маска". 27 вересня вона показала знімок з другого сезону. Дівчина показала себе в образі блондинки і брюнетки.

Брюнетка або блондинка??? 12345????
, - запитала шанувальників вона.

Фолловери почали активно коментувати пост, зазначивши, що в образі блондинки вона дуже сильно схожа на Надію Дорофєєву.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Спочатку подумала, що Дорофєєва😮 дуже гарний образ!) "; "Брюнетка🔥 🔥 🔥";" коли побачила фото Брюнетки"; " Дорофєєва
, - повідомляють вони.

Як відомо, в Україні почалася трансляція музичного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Серед учасників шоу різноманітні українські знаменитості. Завдання глядача-дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг