Поява неприємних слідів від праски здатна зіпсувати настрій на весь день. Неправильна температура зазвичай на світлих речах залишає відбиток жовтого та коричневого кольору.

Врятувати ситуацію зможуть кошти, які є у кожного будинку.

Прасування. Фото Freepik

Що допоможе позбавитися слідів від праски?

Не думайте, що пляма від праски назавжди зіпсувала вашу річ. Достатньо взяти один із трьох пропонованих засобів і сліди зникнуть, наче й не було.

Засіб для миття посуду. Достатньо намочити пляму звичайною водою, потім нанести засіб для миття посуду, але бажано, щоб він був не яскравого кольору, якщо одяг світлий, оскільки барвник може зробити нову проблему. Після 10 хвилин пляма, точніше місце, де була пляма, потрібно сполоснути і висушити.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Засіб для миття посуду, фото retail

Оцет. Розчиніть 100 мл оцту в 1 л теплої води, ретельно змочіть у розчині чисту бавовняну тканину і добре відіжміть. Потім виберіть праску режим відпарювання і обережно через тканину пропрасуйте одяг до повного усунення проблеми. Цей спосіб працює саме, якщо не жовта пляма, а блиск, як слід від равлика.

Дрібна сіль допоможе вивести залишену від праски "проблему". Насипте її на плями, які потрібно змочити водою. Після чого просушіть і ретельно виполощіть. Якщо дрібної солі на кухні немає, підійде звичайна кухонна, але у вигляді кашки. Для цього змішайте сіль з водою, натріть пляму, висушіть і видаліть щіткою. Потім річ ​​просто прополощіть у теплій воді.

Сіль, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що покращуємо прання: 8 простих і юджетних способів.

Раніше ми повідомляли, що робіть це кожне 5 прання: як відмити пральну машинку - прийде в непридатність пізніше, ніж у подруг.