Для всіх наших шановних читачів, які люблять "наводити порядки" вдома, є дуже корисна інформація. Справа в тому, що багато господинь намагаються влітку купувати овочі та фрукти "із запасом", поки ціна на них досить невелика, і можна експериментувати з приготуванням нових страв.

Але не кожна українка знає, що існує хитрість, яка дає змогу продовжити свіжість придбаних продуктів.

Про те, як можна "освіжити" продукти в холодильнику, розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфхаками у соціальних мережах.

Морська сіль. Фото: вільні джерела

"Хоча ми і зберігаємо овочі в холодильнику, потрібно пам'ятати, що навіть за більш низької температури вони можуть зіпсуватися. Як же це запобігти?", - розповідає блогер.

Популярні новини зараз

Жінок не випускатимуть за кордон? Кому з українок потрібно терміново прийти до ТЦК

"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Існує досить простий спосіб поставити в ящик для овочів миску з сіллю. Ідея, можливо, здасться дивною, але вона справді працює. Сіль - чудовий абсорбент, вона поглинає надлишок вологи з холодильника, внаслідок чого овочі не так швидко псуються і довше залишаються свіжими.

Чоловік, який лізе до холодильника

Якщо овочі в холодильнику все ж таки починають псуватися, там з'являється неприємний запах. Але й це можна запобігти! Спочатку ретельно вимийте холодильник та ящик для овочів, а потім приготуйте саморобний поглинач запаху.

Для цього насипте в миску три столові ложки кави і додайте чайну ложку кориці. Перемішайте інгредієнти та поставте миску на полицю. Вже за кілька годин ви помітите різницю.

Кавові зерна, фото joinposter

Кава вбере неприємний запах, а кориця додасть ароматного пряного запаху. Суміш слід міняти не рідше одного разу на 3 тижні.

Нагадаємо, як із бардачка авто зробити міні-холодильник – знадобиться всього хвилина.

Раніше повідомлялося, що морозильна камера без льоду: прості поради для господарів.

Також, щоб продукти в "морозилці" не пропадали, вам потрібні тільки пляшка та сіль.