Літом люди частіше п'ють холодні напої, щоб освіжитися і зберегти водний баланс. Але охолодження напоїв може займати час. Тому варто скористатися простими лайфхаками для швидшого охолодження напоїв вдома.

Прості лайфхаки, які дозволяють швидше охолодити Ваші улюблені напої прямо вдома. Прості та ефективні способи, які підсилу кожному.

Паперові рушники або серветки

Дитячі гігієнічні серветки, фото http://yourbestdigs.com/

Замочіть їх, обережно обгорніть пляшку або бляшанку з напоєм і поставте на 10 хвилин у морозилку. Волога швидко замерзне, охолоджуючи рідину всередині.

Популярні новини зараз

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Заморожені ягоди та фрукти

Додайте у сік або воду заморожені ягоди чи шматочок лимона. Це швидко охолодить напій без розведення його водою, як це відбувається з кубиками льоду.

Заморожена склянка

Склянка води. Фото: скрін youtube

Покладіть вологу склянку у морозилку. За менше, ніж годину вона замерзне і допоможе тримати напій прохолодним, коли ви наллєте в неї сік чи воду.

Сіль

Щоб ще швидше охолодити напій у пляшці чи бляшанці, додайте деяку сіль до холодної води в мисці, куди ви покладете напій. Сіль сприяє швидшому таненню льоду, забезпечуючи швидке охолодження рідини.

Ці прості трюки допоможуть насолоджуватися прохолодними напоями, не витрачаючи багато часу на їх охолодження.

Також наш портал інформував, італійське сонце власними руками: як приготувати лікер "Лімончелло" у себе вдома

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що не будете раді, що підсіли: якими наслідками може обернутися любов до зеленого чаю

Вам буде цікаво дізнатися вино чи каву в морозилку: які продукти можна заморозити у формах для льоду - ви здивуєтеся, навіщо