Ми добре знаємо про те, щоб рис вийшов розсипчастим та смачним, його обов'язково потрібно ретельно промивати перед приготуванням.

Це зазвичай займає багато нашого часу, адже воду потрібно міняти кілька разів – доки вона не стане прозорою.

Рис. Фото Freepik

Однак у такий спосіб ви не тільки позбудетеся пилу та дрібного сміття, але й видаліть надлишки крохмалю.

Таку процедуру важко назвати приємною, адже використовувати слід виключно холодну воду, через що руки поступово німіють від холоду.

Тому кмітливі господині винайшли інший, набагато простіший і зручніший спосіб.

Популярні новини зараз

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

Варений рис. Кадр з "Youtube"

Для його здійснення вам знадобиться тепла (близько 60 градусів) вода та кухонна сіль.

Розчиніть в літрі води одну столову ложку солі і залийте рис розчином, що вийшов. Нехай крупа полежить у такій "ванній" близько 40-60 хвилин.

Варений рис. Кадр з "Youtube"

Коли час відійде, промийте рис під проточною водою і можете приступати до приготування будь-яких страв, до складу яких входить цей інгредієнт.

Після такої процедури рис завжди виходить розсипчастим та має відмінний смак.

Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.

Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.

Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.