Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які уважно стежать за чистотою вбрання, є дуже корисна інформація. Плями від поту можуть зіпсувати улюблений одяг. Сліди у такому випадку дуже складно видалити за допомогою звичайного прання.

Важливо знати, що є "спеціальний" спосіб - застосувати перевірені народні засоби, щоби жовті плями зникли, начебто й не було.

Про цей спосіб розповів один із українських блогерів, який часто у соціальних мережах ділиться корисними побутовими порадами.

Жовті плями від поту, скріншот

У чому суть "народного" способу

Для світлих речей слід розчинити 1 столову ложку солі одному склянці теплої води.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Показати ще

Потім нанести на пляму, залишити на 2-3 години та випрати. Особливо цей спосіб ефективний для виведення плям з бавовняних, лляних та шовкових тканин.

Прання, скріншот: YouTube

Якщо сіль не впоралася з плямами від поту, можна в такий сольовий розчин додати ще одну чайну ложку нашатирного спирту, нанести розчин на пляму і випрати через півгодини.

Якщо плями потрібно вивести з темних речей, тоді процедура трохи інша: замочити речі в мильній воді на 10 хвилин, викрутити, нанести розчин однієї чайної ложки солі зі склянкою води на плями і випрати через 10 хвилин.

Нагадаємо, гриби почистили – на руки страшно дивитися: як відмитися після брудної роботи.

Раніше повідомлялося, що кондиціонер нашкодить вам і дітям: українцям нагадали про небезпеку і розповіли, як її уникнути.

Також, гарячий чай допоможе у спеку: дієтолог розповіла, чому теплі напої краще за морозиво.