Мешканці фінського містечка Тампере Аурі Кананен вдалося стати мільйонеркою у 30-річному віці.

Вона за останній рік побувала і у Великій Британії, і у Швейцарії, і у Швеції, і в США. Вона заробила свій стан, забираючи брудні будинки у всіх цих країнах. Але вона робила це абсолютно безкоштовно, публікуючи ролики на Youtube.

Прибиральниця-мільйонер, скріншот: Youtube

Все, що вона робить - прибирає, знімає це на відео, викладає в соціальних мережах і заробляє таким чином популярність. З 2020 року на її канал підписано понад 2,85 мільйона людей, тому гроші вона заробляє рекламними надходженнями. Торік, наприклад, Youtube приніс їй аж півмільйона євро. У TikTok має 10-мільйонну аудиторію.

А вперше зайнялася подібними прибираннями вона того ж 2020 року, у вихідні. Тоді вона ще працювала на іншій роботі, але відмовилася від неї.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"Це найкраще, що коли-небудь було зі мною. Мені це дуже подобається. Я почуваюся задоволеною та щасливою", - заявляє вона.

Прибиральниця-мільйонер, скріншот: Youtube

Багато будинків, в яких вона забирається, більше схожі на звалище. Великі гори сміття, брудні кухні, холодильники з пліснявою, щури.

Жінка часто прибирає у людей, які страждають на різні захворювання. Через це у них і немає можливості самостійно тримати все в чистоті.