Фігура кожної жінки унікальна, і важливо підібрати гардероб, який підкреслить її переваги. Жінки з типом фігури "груша" мають вужчі плечі та ширші стегна, що створює певні труднощі при виборі одягу.
Однак, правильно підібраний одяг може створити гармонійний образ. Ідеально підходять сукні та спідниці А-силуету, які облягають талію і плавно розширюються донизу.

Кім Кардаш'ян, фото: dailymail.co.uk

Яскравий верх, V-подібний виріз і приталені жакети допомагають збалансувати пропорції. Прямі та завужені джинси, спідниці з високою талією, а також багатошарові спідниці допоможуть підкреслити талію і приховати стегна.

Важливо уникати обтислого одягу, світлого низу з темним верхом, горизонтальних смуг на стегнах, широких пальто, балахонів і взуття на плоскій підошві, які підкреслюють недоліки.

Кім Кардаш'ян, фото: dailymail.co.uk

Короткі спідниці та шорти також не завжди підходять для цього типу фігури. Знаменитості з фігурою "груша", як-от Кім Кардашян, Ріанна та Бейонсе, вміло підбирають одяг, що підкреслює їхні особливості.

Вони надихають жінок з аналогічним типом фігури на створення стильних образів, які підкреслюють їхню індивідуальність.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Раніше ми писали про те, що дівчина "завагітніла" від трусів, куплених в Інтернеті: директор компанії її зненавидів

Крім того, Знай.ua повідомляв, https://history.znaj.ua/491912-idit-do-shafi-ta-pereviryayte-andre-tan-pokazav-zhinkam-shcho-treba-bulo-vikinuti-tizhden-tomu

Також наш портал інформував, ідіть до шафи та перевіряйте: Андре Тан показав жінкам, що треба було викинути тиждень тому