З літом ми вже попрощалися і хтось дістав свої гарбузи, готуватися пити пряний лат і дивитись "Дівчата Гілмор" або "Гаррі Поттер" в очікуванні Хеллоуїна.

А є й ті, хто буквально пропускає дуже і живе 4 місяці, чекаючи Нового року. Але навіть якщо ви не відносите себе до другої категорії, та новина буде для вас вкрай цікавою, адже ми розповімо, у чому потрібно буде зустрічати 2025 рік. Зазначимо, що наступний рік пройде під знаками Зеленої Дерев'яної Змії.

Зелена Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest

В даний час існує традиція, щоб у новорічному вбранні були кольори, що відповідають черговому символу (тварини) східного календаря. Основним кольором року є зелений. Тому в одяг варто підбирати зеленого, синього, а також золотого, сріблястого і чорного кольорів.

Змії часто мають вельми візерунчасте забарвлення, а тому і в забарвленні одягу, і в аксесуарах це треба активніше використовувати і підкреслювати, проте не допускаючи карнавального варіанта, характерного для минулого року Дракона.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Зима буде без світла: тривожний прогноз

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Що стосується фасону, то Змія є прихильницею класичного стилю, а значить жінка може блиснути на новорічній вечірці новою вечірньою сукнею класичного крою, а чоловік, не особливо мудруючи, прийти туди у традиційному елегантному темному костюмі.

Новий рік, фото з вільних джерел

Змія тонка, гнучка, плавна та граціозна у рухах. А тому всім, хто має струнку фігуру, є сенс всіляко підкреслювати її достоїнства, одягнувши сукню або спідницю і туфлі на високих підборах. Однак при цьому не варто затягувати себе в корсет. Тканина в одягу повинна бути м'яка, блискуча, що переливається на світлі, наприклад, атлас або шовк. Не варто шкодувати новорічних блискіток у зачісках, макіяжі, манікюрі та ювелірних прикрас.

Під час зустрічі 2025 року варто блиснути своїми прикрасами. При цьому прикраси повинні бути з благородного металу, з дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Особливою прикрасою, що приносить удачу, будуть перли і відповідний йому перламутровий блиск у манікюрі, макіяжі та ін. При цьому яскраву, блискучу, але дешеву біжутерію при зустрічі року Змії одягати не варто.

Новий рік, кадр з відео

При зустрічі року Змії та зачіска має по можливості відповідати їй. Тут підійдуть і розпущене волосся з кучерявими, як змія, локонами, і зачіска з пригладженим волоссям, залитим блискучим лаком і прикрашеними ошатними діадемами і шпильками.

Змія мудра, а тому сяяти на новорічному вечорі можна і потрібно не лише вбраннями та зачіскою, а й розумом, іскрометним гумором та творчими здібностями.

Нагадаємо, що 2025 Зеленої Дерев'яної Змії: як і в чому потрібно відзначати Новий рік, готуйтеся вже зараз.

Раніше ми повідомляли, що 2025 рік буде ще складнішим , ніж 2024: у чому небезпека впливу Марса та Зеленої Змії.