Колись був дуже популярний серіал "Секс у великому місті" і зараз має друге народження, адже продовжує виходить продовження "І просто так".

З віком розумієш, що кожна героїня має чого повчитися і кожна добре по своєму. Наприклад, любителька свободи Саманта Джонс у виконанні Кім Кеттролл дуже точно показує, як бути щасливою в коханні не на шкоду собі. Які 10 правил щасливої ​​жінки можна підкреслити в неї?

Саманта, кадр із серіалу "Секс у великому місті"

1. Розставляйте чіткі особисті межі

Саманта Джонс - майстер у мистецтві говорити "ні". Вона знає собі ціну і ніколи не дозволить нікому використовувати її чи знецінювати. Для неї важливо зберігати комфорт та особистий простір, навіть якщо це вимагає відмови від того, що іншим може бути важливим. Але, що важливо, вона й сама не порушує межі інших.

2. Пам'ятайте, ви нікому не належите

Саманта живе за своїми правилами і не дозволяє суспільству диктувати, як їй чинити. Вона вільна у своїх бажаннях і не боїться міняти чоловіків так само легко, як рукавички, не переймаючись тим, що подумають оточуючі. Для неї важливо дотримуватись лише тих правил, які закріплені в законах, а не громадських нормах.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

3. Не бійтеся відкриватися світові

Саманта бачить життя як захоплюючу пригоду, і це робить її жагучою новизни та задоволень. Вона вміє насолоджуватися всім: їжею, спортом, модою, дружбою, роботою та, звісно, ​​чоловіками. Для неї кожен новий день - це можливість випробувати щось нове та цікаве.

Кадр з "Секс у великому місті"

4. Не переживайте про думку інших

Чужа думка для Саманти не має значення. Вона не живе за чужими правилами і не дозволяє громадським засудженням впливати на її життя. Натомість вона сама вирішує, як чинити, і готова нести відповідальність за свої дії. Саманта вважає, кожен має право на власні рішення.

5. Не будьте залежні від чоловіків

Щастя для Саманти – це бути господаркою свого життя. Вона не дозволяє нікому вставати на шляху, навіть якщо це її партнер. Якщо хтось заважає її планам, Саманта без вагань прощається із цією людиною. Її мета – незалежність і свобода.

6. Експериментуйте в ліжку

Саманта любить насолоду і не боїться втілювати свої фантазії в реальність. Для неї інтимне життя - це ще одна сфера, в якій вона готова експериментувати та отримувати максимум задоволення.

7. Не бійтеся самотності

Саманта комфортно почувається наодинці із собою. Вона прагне вийти заміж чи завести дітей, оскільки це відповідає її життєвим пріоритетам. Її головна цінність - це свобода, і вона не готова її жертвувати заради громадських очікувань.

серіал Секс у великому місті, фото Daily Mail

8. Не дозволяйте емоціям керувати вами

Саманта - людина, яка завжди бере себе в руки. Навіть у важкі моменти, такі як діагноз раку, вона залишається сильною і не дає слабкості оволодіти собою. Для неї важливо зберігати контроль над своїми емоціями та не дозволяти їм руйнувати її внутрішній світ.

9. Прийміть свої недоліки

Ніхто не ідеальний, і Саманта це чудово розуміє. Важливо визнати, що кожен має свої слабкості, і замість того щоб переживати з цього приводу, потрібно насолоджуватися життям. Саманта вірить, що треба жити із задоволенням, а не прагнути недосяжної досконалості.

10. Не бійтеся старіти

Саманта - найстарша з четвірки, але вік для неї - не перешкода на щастя. Вона спокійно приймає всі зміни, що відбуваються з її тілом, і продовжує насолоджуватися життям. Для неї вік – це просто число, яке не повинно заважати їй гарно вбиратися та зачаровувати оточуючих.

Нагадаємо, що справжні переможці по життю, незважаючи на труднощі: 3 знаки Зодіаку, які завжди у фаворитах Фортуни.

Раніше ми повідомляли, що кавун із кісточками – корисно чи небезпечно: експерти нарешті дали відповідь про літню ягоду.