Хоча при виборі автомобіля більшість людей керується практичністю, ціною або дизайном, астрологи впевнені: ваш автомобіль має відображати не тільки ваші потреби, а й ваш зодіакальний знак. Виявляється, кожен знак Зодіаку має свої особливі риси, які можуть впливати на вибір авто, яке найкраще відповідатиме його власнику.

Овен — Спорткар

Як типовий Овен, ви обожнюєте швидкість та адреналін. Спорткар — це те, що дає вам відчуття свободи та драйву. Енергійні та запальні, ви звикли бути лідерами у всьому, тож і ваша машина повинна відображати вашу невгамовну природу.

Спорткар в Києві, фото: TopGir

Тілець — Позашляховик середнього розміру

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Тільці відомі своїм прагненням до стабільності та комфорту. Вам важливо, щоб авто було безпечним та практичним, але водночас відповідало вашому вишуканому смаку. Позашляховик середнього розміру — ідеальний баланс між надійністю та розкішшю.

Близнюки — Кросовер

Близнюки завжди в русі, і для них автомобіль — це засіб для підтримання активного способу життя. Кросовер — відмінний вибір для вас, адже він поєднує у собі гнучкість та місткість, дозволяючи миттєво реагувати на всі виклики життя.

Кросовери. Фото: Youtube

Рак — Розкішний седан

Раки люблять комфорт і затишок у всьому, навіть у виборі авто. Розкішний седан з елегантним інтер'єром і просторим салоном ідеально підійде для вас. Це автомобіль, у якому ви почуватиметеся як вдома.

Лев — Кабріолет

Леви не можуть жити без уваги. Кабріолет — це саме те авто, яке допоможе вам завжди залишатися в центрі подій. Стильний і яскравий, він приверне до вас погляди і підкреслить вашу магнетичну особистість.

Діва — Екологічний гібрид

Діви відомі своєю практичністю та любов'ю до чистоти й порядку. Екологічний гібрид стане для вас найкращим вибором. Він поєднує в собі ефективність, економічність і турботу про довкілля, що для вас дуже важливо.

Авто-гібрид. Фото: Youtube

Терези — Елегантне купе

Терези люблять стиль і гармонію у всьому, і їх автомобіль не виняток. Елегантне купе — це те, що ідеально відображає вашу любов до естетики й балансу. У ньому ви почуватиметеся впевнено, навіть у найшикарніших місцях.

Скорпіон — Позашляховик

Таємничий і сильний Скорпіон віддає перевагу практичним, але потужним машинам. Позашляховик дає вам свободу пересування та здатність долати будь-які перешкоди, як і у вашому житті.

Стрілець — Хетчбек

Стрільці обожнюють подорожі та пригоди. Хетчбек з його місткістю та мобільністю стане для вас ідеальним попутником у будь-якій спонтанній поїздці. Завжди готовий до нових відкриттів, як і ви.

Toyota Corolla хетчбек. Фото: офіційний сайт Toyota

Козеріг — Маслкар

Практичні Козероги іноді дозволяють собі трохи шику. Маслкар для вас — це не тільки потужність і швидкість, а й спосіб насолодитися плодами своєї важкої праці. Він підкреслює вашу силу й рішучість.

Водолій — Електрокар

Інноваційні Водолії завжди на крок попереду. Електрокар — це вибір для тих, хто думає про майбутнє й цінує технологічний прогрес. Це машина для тих, хто любить відрізнятися й ставити тренди.

Риби — Ретрокар

Мрійливі Риби обожнюють все романтичне й вінтажне. Ретрокар ідеально підходить для вашої чутливої натури, додаючи життя нотки ностальгії та індивідуальності. Він створить затишок і комфорт під час подорожей.

Нагадаємо, гороскоп на вересень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Овнів, стара проблема Близнюків та суперечки Скорпіонів

Раніше ми розповідали, що не осінь, а казка: 4 знаки Зодіаку, яких викупає в щасті восени-2024

Також, “Холостяк” обере саме вас: які жінки за знаком Зодіаку стають найкращими партнерками