Відомий український співак Олександр Пономарьов має багатотисячну армію прихильників. Тому артист залюбки тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя у соціальній мережі Instagram.
Цього разу Пономарьов показав, як відпочиває з сином Олександром у сонячній Грузії. Він опублікував спільне фото з сином на фоні моря. На фото батько та син позують мило посміхаючись на камеру на фоні морських хвиль.

Олександр Пономарьов з сином, фото з instagram

Для відпочинку Народний артист України одягнув зручну футболку блакитного кольору, та доповнив свій образ чорними окулярами. Його син на фото позує у чорній футболці.

" А у нас сьогодні море розхвилювалося ! Наживо виглядає вражаюче ! Гарного Дня всім!", - так Олександр Пономарьов підписав оприлюднені світлини.

Варто нагадати, що Олександр це спільний син Пономарьова та Вікторії Мартинюк. Пара одружилася у 2006 році, при цьому обраниця Олександра Пономарьова була на 13 років молодша за нього. Проте, їхній шлюб через чотири роки розпався. Вікторія була його другою дружиною.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре". Олександр Пономарьов розповів, що задумав

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пономарьв забрів у гори зі священиком: ближче до Бога. Співак знову показав, як гостює у свого друга - священика із Грузії

Також "Знай.ua" писав, Олександр Пономарьов терміново забрав сина додому після вакцинації: "Тести здали". Пономарьов показав дорослого сина

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще