Для наших шанованих читачів, котрі знайомі з поняттям "культура вживання їжі", є дуже цікава інформація. Не секрет, що огірки - улюблений овоч багатьох, тому є в раціоні практично цілий рік. Найсмачніші – домашні огірки, якими хочеться хрумтіти відразу з грядки.

Зазвичай перед вживанням огірки просто миють і обрізають з двох сторін. Якщо овоч гірчить, з нього ще знімають шкірку. Однак якщо гіркуватості немає, то шкірку радять все ж таки зберегти.

Група вчених з одного британського університету поділилася відповіддю на дуже популярне питання - що корисніше, чи є огірки зі шкіркою, чи все ж таки без?

Секрети правильного підживлення огірків

За словами вчених, вся річ у тому, що в шкірці огірка міститься чимало вітамінів та мінералів, наприклад, вітаміни групи B, вітамін C та вітамін K, магній, калій, фосфор та кальцій. Тому чистити домашні огірки з грядки та з ринку не потрібно.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

А ось щодо магазинних огірків – тобто нюанс. Токсикологи пояснюють, якщо виникає підозра, що на шкірці магазинних огірків можуть бути сліди хімікатів, її краще почистити від шкірки та не хвилюватись.

Людина, яка зриває огірки

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ласунам привід захвилюватися? Про що попереджає непереборний потяг до солодощів.

Раніше повідомлялося, вітамінні комбо за копійки: ТОП-5 простих продуктів, які збережуть ваше здоров'я та гаманець.

Також, від ожиріння до проблем із серцем: улюблений багатьма молочний продукт може підірвати здоров'я.