Після того, як в Україну повернеться спека, продукти слід зберігати у холодному місці. Чи це стосується хліба.

Зазвичай хліб зберігається у паперових пакетах чи хлібницях. У британському виданні Express розповіли про несподіване місце, де краще зберігати хліб під час плюсової температури.

Хліб. Фото: Youtube

Хлібниця є небажаним місцем для зберігання виробів з борошна, тому що дерев'яні контейнери все ж таки малоефективні при боротьбі з високою температурою "за бортом".

Пакети слід уникати, оскільки вони перешкоджають циркуляції повітря, уповільнюючи швидкість висихання, що збільшує ризик накопичення вологи та утворення плісняви. Волога всередині хліба також випарується і потрапить у пластик, у результаті він стане живильним середовищем для бактерій.

Популярні новини зараз

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Хліб. Фото: Youtube

При нормальній температурі та середньому рівні вологості хліб краще зберігати у закритій тарі. Однак після того, як він вже був нарізаний або на кухні стало тепліше, цей продукт слід зберігати інакше.

Найкращим способом зберігання хліба є керамічні або глиняні контейнери, оскільки вони пропускають повітря і забезпечують обмін вологи.

Хліб. Фото: Youtube

Нагадаємо, що взагалі залишитеся без світла: енергетики закликали заощаджувати ще більше, як це зробити.

Раніше ми повідомляли, як менше платити за світло влітку: поради енергетиків.